Syb
Syb is een katje dat als kitten bij jullie is gekomen. Syb vond het te druk in huis. Het was een soort duiventil en Syb had behoefte aan rust. Die kreeg ze niet genoeg en daarom is ze er vandoor gegaan. Ze werd onrustig van de drukte. Kon zichzelf bijna niet terugtrekken of daar liep ze weer tegen iemand anders op. Had er heel veel behoefte aan om alleen te zijn. Syb was een heel solitaire kat.
Syb is inderdaad als kitten bij ons gekomen. Ze was bijna altijd buiten. Ze kwam op mij echter niet over als een kat die behoefte had alleen te zijn.

Syb kon, hoe solitair ook, zich als een sjaal om je nek heen krullen. Dat deed ze alleen als ze daar zelf zin in had, echt niet op verzoek.
Leuk om dat terug te lezen. Als ik op de bank ging zitten, kwam ze vaak in mijn nek liggen, en als ik dan opstond, bleef ze gewoon liggen. Ik moest dan heel onhandig lopen, anders viel ze eraf.

Syb wordt weer rusteloos als ze jullie huis ziet, er gebeurde gewoon te veel. Misschien net een verhuizing of heel veel drukte om haar heen, nieuwbouw(plannen), het was haar te veel, ze kon hier niet aarden. Mensen, bouwvakkers, andere dieren. Dit was niks voor Syb. Ze was er niet boos over, het was gewoon niks voor haar.
Een dag voor wij op vakantie gingen, is ze weggelopen, en niet meer terug gekomen.