Cindy
Geeft aan het lievelingetje op stal te zijn. Zij voelt zich daar wel een beetje rot over tegenover haar stalmaatje. Dit stalmaatje moet weg als hun berijdster Ingrid 18 is. Hij denkt dat dat is omdat hij ten opzichte van haar zijn leiderschap heeft bevestigd en sindsdien geen goed contact meer met haar heeft. Cindy voelt zich als een vis in het water bij de familie. Ze vraagt zich af: wat heeft een paard nog meer te wensen?
"Cindy is inderdaad onze favoriet. Ze is nog heel jong en ze doet het tijdens de wedstrijden al zo super".

"Cindy heeft soms wat bobbeltjes onder haar huid. Is het eczeem? We hebben er al zo veel opgesmeerd maar niks helpt".          Cindy geeft aan dat de problemen met haar huid, komen door het zweten. Ze laat zien dat haar zweet erg lekker wordt gevonden door bepaalde bacteriŽn. Daarnaast laat ze zien dat haar poriŽn dicht zitten. Als remedie adviseert ze dagelijks een teentje knoflook door het voer. Dat een maand lang. Daarna dagelijks een grote ui. Beide rauw.

Er gaat nu veel aandacht uit naar haar hoofd. Hierdoor kan ze straks bij het springen vergeten dat ze nog een achterhand heeft. Ze gaat dan vergeten haar achterbenen op te tillen. Tip: oefeningen doen om zich bewust te worden van haar achterhand. Misschien is Ttouch iets voor haar?
Dat over die achterhand, dat klopt wel.                                                                                                                                    "
Bij de dressuur lijkt de achterhand niet goed mee te komen. Ik ga er iets over lezen".